Bucuria Gustului

Hochland Romania

Hochland Romania

Hochland reprezintă o mare varietate de brânzeturi, mărci (comerciale) puternice și tehnologii inovatoare în domeniul brânzeturilor. Reprezintă și o afacere independentă de familie, cu o tradiție de aproape 100 ani, în care consecvența se întrepătrunde cu schimbările constante, creșterea internațională și planurile ambițioase.

Rețeta noastră pentru succes este făcută în casă: de la cei aproape 6000 de „Hochlanderi” care lucrează în 14 fabrici de de brânză pentru a inspira iubitorii de brânză din 30 de țări diferite. Ei dau viață companiei noastre zi de zi, își suflecă mânecile, au curaj, deschid drumuri noi și stimulează inovația.

Trăiește mândria de a fi Hochlander! Devino un membru apreciat al familiei Hochland, cu o atitudine foarte onestă, respectuoasă și prietenoasă – și alege un angajator care te va întâmpina cu căldură, căruia îi pasă cu adevărat și care te va ajuta pe toate căile.

CRONOLOGIE HOCHLAND ROMANIA

2022

Extindem fabrica de la Sovata și ne pregătim de viitor.

2022

Lansăm Brânză de vaci, incredibil de cremoasă și disponibilă atât în varianta de 200g pentru o gustare rapidă, cât și de 475g pentru rețete delicioase.

2020

Chiar și în contextul pandemiei am continuat alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care ne-am asumat-o cu un an în urmă, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili. Prin proiectul Telefonul Vârstnicului și voluntariat am ajuns acolo unde a fost mai mare nevoie de noi.

2019

Reinventăm Brânza Praid integrând-o în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă

2018

Sărbătorim 20 de ani și redefinim comunicarea într-o nouă filosofie de brand

2016

Aducem iubitorilor de brânză un nou sortiment: Brânză Praid - o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.

2008

Lansăm Telemeaua Hochland, preferata roșiilor.

2001

Aducem în magazine două sortimente de cremă de brânză Almette: cu Smântâna și cu Verdeață.

1999

Achiziționăm Fabrica de la Sovata și începem să producem sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet. De asemenea, furnizăm materie primă pentru Fabrica de Brânză topită de la Sighișoara.

1998

Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începem să producem Brânză topită

Durata studiilor: 3 ani

(clasele a IX-a, a X-a și a XI-a)
Locuri disponibile: 14

Programe disponibile

Mecanic utilaje si instalatii in industrie

telefon

+4 0374 474 958

Adresă

Calea Baratilor nr.17 cod postal 547025, Albesti, Romania

Email

scoala.duala@gst-global.com